Ecco golfsko

ECCO var de første til at lancere sko uden spikes revolutionerende design bedere kendt som " hybrid " eller " Street ' såler , de er designet til at yde størst mulig komffort på og uden for golfbanen . Den patenterede 'street ydersål er lavet med cirka 100 gummi dupper som yder perfekt grip i underlaget. På den måde har man opnået at man er komm...

ECCO var de første til at lancere sko uden spikes revolutionerende design bedere kendt som " hybrid " eller " Street ' såler , de er designet til at yde størst mulig komffort på og uden for golfbanen . Den patenterede 'street ydersål er lavet med cirka 100 gummi dupper som yder perfekt grip i underlaget. På den måde har man opnået at man er kommet tættere på jorden, hvilket øger din stabilitet og balance og dermed et mere stabil platform at svinge fra.
De her retro inspirerede look og kommer med et ekstra par farverige snørebånd , hvilket betyder, at du kan tilpasse den efter netop din smag . ECCO har 50 års erfaring i skotøjsindustrien, hvilket gør dem til eksperter på komfort. Golf Street er let og har en polstret udskiftelig indersål som sikrer, at du har et højt niveau af komfort , mens du spiller din runde golf.
Hver Ecco Golf Street sko er lavet med høj kvalitet , top kvalitets læder fra ECCO -egne garverier . Da vejeret ikke spille nogen rolle for den ivrig golfspiller , er ecco golf Street sko lavet med ECCOs Hydromax ® teknologi, som holder din sko vandtæt i op til 8 timer.

Mere

Ecco golfsko 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4