Golfsko Herre

Golfsko er nok det par sko som du går flest km i. Runde efter runde og i alt slags vejr. Det er derfor vigtigt at du vælger et par gode golfsko i en god kvalitet.
Der er kommet flere typer golfsko på markedet du kan både få dem uden spikes også kaldet streetsko, her får du en bund som er fyld med knopper i stedet for spikes. Fordelen med denne g...

Golfsko er nok det par sko som du går flest km i. Runde efter runde og i alt slags vejr. Det er derfor vigtigt at du vælger et par gode golfsko i en god kvalitet.
Der er kommet flere typer golfsko på markedet du kan både få dem uden spikes også kaldet streetsko, her får du en bund som er fyld med knopper i stedet for spikes. Fordelen med denne golfsko er at du kan bruge den både på golfbanen og uden for. Ulempen er at når knopperne er slidt ned kan de ikke skiftes. Vælger du golfsko med spikes kan du når de er slidt ned skifte dem så du igen står fast. Der findes sko som er vandtætte og sko som ikke er. Vigtigst er dog at skoen passer din fod.
Hos max-golf.dk fører vi kun kvalitets mærker for vi hvor vigtigt det er at have gode sko der kan holde til det danske vejr. Vi fører bla. ecco http://dk.ecco.com/da-dk/sport/golf som har kæmpe succes med deres street sko, Footjoy sko i flere varianter og ikke mindst adidas golfsko.
Er du i tvivl om valget af din nye golfsko så ring til os så finder vi den løsning der passer dig.

Mere

Golfsko Herre 16 varer

Underkategorier

 • Ecco golfsko

  ECCO var de første til at lancere sko uden spikes revolutionerende design bedere kendt som " hybrid " eller " Street ' såler , de er designet til at yde størst mulig komffort på og uden for golfbanen . Den patenterede 'street ydersål er lavet med cirka 100 gummi dupper som yder perfekt grip i underlaget. På den måde har man opnået at man er kommet tættere på jorden, hvilket øger din stabilitet og balance og dermed et mere stabil platform at svinge fra.
  De her retro inspirerede look og kommer med et ekstra par farverige snørebånd , hvilket betyder, at du kan tilpasse den efter netop din smag . ECCO har 50 års erfaring i skotøjsindustrien, hvilket gør dem til eksperter på komfort. Golf Street er let og har en polstret udskiftelig indersål som sikrer, at du har et højt niveau af komfort , mens du spiller din runde golf.
  Hver Ecco Golf Street sko er lavet med høj kvalitet , top kvalitets læder fra ECCO -egne garverier . Da vejeret ikke spille nogen rolle for den ivrig golfspiller , er ecco golf Street sko lavet med ECCOs Hydromax ® teknologi, som holder din sko vandtæt i op til 8 timer.

 • Footjoy Golfsko

  Footjoy har et kæmpe udvalg af kvalitets sko til den krævne golfspiller

 • Adidas golfsko

  adidas laver et bredt udvalg af golfsko. Deres nye ide og designs smitter af på andre i golfbrancen og deres store know how sætter nye standarder for golfsko.

 • Skechers Golfsko

  Skechers er nok et af usa største mærker på sportssko. Deres sko er gang på gang blevet fremhævet på pasform lethed og super god komfort. Skechers laver fantastiske golfsko om du er nybegynder eller elitespiller. 

 • Tilbehør til sko

  Her finder du spikes, spikenøgler, sko pleje mv.

pr. side
Viser 1 - 12 af 16
Viser 1 - 12 af 16